Raudonasis sausas
Jėga, pusiausvyra, branda, susikaupimas, ilgis, gaivumas, įtampa. Šis vynas,vyninės flagmanas, priklauso didžiųjų Bordo vynų elitui. Vynuogės iš 60ha vynuogynų, auginamų žvyro-molio dirvose. Fermentacija vykdyta nerūdijančio plieno, tulpinio betono ir ąžuolinėse talpose. Vyno brandinimas vyko nuo 16 iki 20 mėnesių (35% naujo ąžuolo), batonažo trukmė 4 mėnesiai.
Sodrios spalvos, juodųjų vyšnių, juodųjų serbentų, mėlynių, durpinės žemės, pipirų, vanilės aromatų.Tankių, mėsingų taninų, minkštas, vaisiškas.
Patiekite 16-18 °C su jautienos kepsniais, ant grotelių keptais ėrienos šonkauliukais ar kietais brandintais sūriais.