Raudonasis sausas
Saint-Amour - šiauriausia iš Božole Cru bei pati mažiausia apeliacija. Vynmedžiai auga „Le Carjot“ - atskirame vynuogyne, atšiaurioje mėlynojo akmens dirvoje su kalkakmenio ir granito priemaišomis, ko pasekoje gaunamas gana struktūriškas vynas. Vynuogyno ekspozicija - pietūs/pietryčiai. 50% vyno brandinta betoninėse talpose, 50% - ažuolo statinėse. Prinokusių uogų ir vyšnių aromatai susimaišo su žemės ir žolelių natomis. Skonyje dominuoja drąsios aviečių ir braškių natos, po jų – prieskonių užuominos ir subtilus žemiškumas. Ryški rūgštelė išlaiko kūną ir taninus harmonijoje. Vynas puikiai bręsta butelyje.
Vyno brandinimo potencialas - 5/10 metų.
Tiekti 14-16 ° C prie vištienos kepsnio su Provanso žolelėmis, vištienos troškinio su abrikosais ir alyvuogėmis, tuno tartaro, mėsos fondiu, troškintų dešrelių su pupelėmis, ant griliaus keptų kiaulienos šonkaulių.
Juicy red with notes of raspberries, bark, oranges and currants. It’s medium-bodied with medium-firm tannins that melt into the berry fruit. Drink now or hold.
Vyninė įsikūrusi mažo Sain- Amour miestelio pačiame aukščiausiame taške. 1600 metais statytas dvaras dėl didelio kiekio aplink augančių gėlių - snieguolių paveldėjo " Pirolette" pavadinimą ir yra pats didžiausias šio miestelio statinys. 2013 m. dvarą perėmė Grégory ir Virginie Barbet, žmonės, kurie viską daro su aistra - gyvena, myli aplinką, žmones, vyną. Kiekvienas derliaus nuėmimas - pasakiška šventė. Dvaro slapyvardis - Aistringa puokštė - spalvų, jausmų, skonių. Visa tai įprasminta jų gaminame vyne.