Baltasis sausas
Turtingo, gilaus, dosnaus, bet grakštaus vyno 20% vyno brandinta ąžuolo statinėse. Žalsvai gelsvo atspalvio vynas pasižymi obuolių, citrinos žievelės, baltažiedžių gėlių ir vanilės aromatais. Burnoje apvalus, juntami melionų, persikų, geltonųjų obuolių skoniai, kuriuos papildo vaisiška rūgštis bei minerališkas poskonis.
Patiekti 11-13 °C temperatūros prie lašišos kepsnio su prieskoninių žolelių padažu ar paukštienos grietinėlės padaže.
Dar 14 amžiuje kilnioji Loré de la Ragotière šeima įkūrė Château de la Ragotière ūkį, kūrį 1979 Įsigijo broliai Bernard, Francois, ir Michel Couillaud. Naujieji šeimininkai bekompromisiškai dirba aukštesnės kokybės ir geresnės terroir išraiškos linkme. Muscadet Sevre et Maine apeliacijoje įprasta po fermentacijos vyną dar kurį laiką laikyti su mielių nuosėdomis (sur lie) taip suteikiant jo skoniui kompleksiškumo ir tekstūros.