Likerinis saldus
Pastiprintas raudonasis saldusis vynas iš Konjako regiono - viena geriausiai išsaugotų Prancūzijos paslapčių.
"Mathilde", tai dedikacija dukrai, gaminama tik iš geriausių metų derliaus. Vynas brandinamas 18 mėnesių ąžuolo statinėje.
Aromatuose dominuoja konservuoti vaisiai, želė, raudonųjų vaisių džemai. Skonis pilnas saldžių Morello vyšnių, itin gaivus, aksominis. Žodžiais neapsakomas patirimas.
Likutinio cukraus kiekis: min. 125 g/l.
Gamintojas rekomenduoja atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3 mėnesius.
Patiekite 12 - 14 °C kaip aperityvą, prie juodojo šokolado fondanto pagardinto vyšniomis.
„Domaine Drouet“ - Konjako regiono širdyje įsikūręs prestižinis gamintojas, garsėjantis išskirtinio konjako, kuriame įkūnijamas šio garbingo gėrimo meistriškumas ir paveldas, gamyba. Šeimai priklausančioje valdoje, kurios šaknys siekia XIX a., derinamos laiko patikrintos tradicijos ir naujoviški gamybos metodai.
„Domaine Drouet“ užima apie 40 ha dviejose geriausiose konjako vynuogių auginimo vietovėse - 70% Grande Champagne ir 30% Petite Champagne. Dvaro įsipareigojimas tvariai vynuogininkystei ir kruopščiai vynuogynų priežiūrai užtikrina, kad būtų renkamos tik geriausios ‘Ugni Blanc’ vynuogės, kurios lemia sodrų ir sudėtingą konjako charakterį.
Palikimas, kurį puoselėja konjako gamintojai, sulaukia žinovų ir kolekcininkų pripažinimo visame pasaulyje. Tad „Domaine Drouet“ konjakai - tai ne tik spiritiniai gėrimai, bet ir paveldo, kokybės, aistros ir nesenstančio žavesio, kurį suteikia vienas iš žymiausių Prancūzijos gėrimų gamintojas, šventė.