Likerinis portas
Vynas brandinamas 3,5 metų ąžuolo statinėse. Džiovintų figų, datulių, razinų aromatai su riešutų niuansais; gaivus, švelnus skonis; burnoje juntamas saldžių džiovintų uogų poskonis.
Likutinis cukraus kiekis - 106g/l.
Tiekti 16 - 18 °C prie įvairių šokoladinių desertų, karamelinio pudingo, riešutų, džiovintų vaisių, tinka kaip aperityvas.
„Niepoort“- šeimos vyninė valdoma jau penktos kartos, Dirk ir Verena Niepoort. „Niepoort“ - labai aukštos kokybės portų ir raudonųjų vynų gamintojas, kurio sausi vynai įtraukiami ir geriausiųjų trejetuką. Iš gausios gaminamų portų kolekcijos „Niepoort“ garsėja tawny portais. Gaminami tawny portai yra iš konkrečių metų derliaus, kurio senumas nurodomas etiketėje. http://www.niepoort-vinhos.com/en/index.html