Raudonasis sausas
Rubino spalvos vynas savo aromatais atsiveria braškių, pasiflorų, raudonųjų serbentų ir apelsinų kvapus. Kompleksiškumo suteikia subtilus skrudintos kavos ir prieskonių akcentas.
Patiekite 14-16 °C temperatūros su anties krūtinėle su vyšniomis, ėriena arba šernienos troškiniu su konjaku.
Nuo 1991 metų šį 9ha Burgundijos ūkį valdo Jean-Pierre Guyonas, kuriam neseniai ėmė talkinti ir broils Michelis. Domaine Guyon Vosne Romanee vietovėje dar nuo 2006-ųjų vynuoges augina laikydamiesi ekologiškos praktikos, tačiau ūkis sertifikuotas tik 2012 metais. Kiekvienam vynui derlius atidžiai perrenkamas net 3 kartus. Nuo 2010 metų Jean-Pierre atsigręžė į istorinę praktiką fermentacijai naudoti sveikas kekes su koteliais. Atidaus vynuogių puoselėjimo vynuogyne dėka koteliai pilnai susirpsta ir ne tik praturtina vyno skonį, bet ir leidžia nenaudoti sulfitų iki pat vyną išpilstant į butelius. Alkoholinė ir malolaktinė fermentacijos vyksta vienu metu, o iškilusi vynuogių kepurė žemyn nuspaudžiama nedaugiau nei kartą per dieną. Prieš išpilstant vynas nefiltruojamas. Jean-Pierre mano, kad minimali intervencija vyndarystės metu išryškina unikalius skirtingų vynuogynų charakterius.