Elegantiškas, gyvų taninų, vyriško charakterio, minerališkas vynas iš naujai prikeltos Etnos pietvakarinės pusės. IDDA siciliečių tarme reiškia „tu“, tai terminas, kurį vietiniai gyventojai su meile ir susižavėjimu vartoja Etnai apibūdti. Tai dviejų šeimų - Gaja ir Grasi bendras naujas vyno gamybos projektas Sicilijoje.
Fermentacija ir maceracija truko tris savaites, vyko jos iš dalies ąžuolo ir betoninėse statinėse, po to vynas 24 mėnesius brandintas ąžuolo statinėse ir betono talpose. Skaidriai raudonas vynas kvepia miško uogomis, vyšniomis, raudonaisiais serbentais, bičių vašku, marcipanais, smilkalais, prieskoninėmis žolelėmis, pankoliu.
Tiekti 16–18 °C prie žvėrienos, patiekalų su trumais, raudonos žuvies, sūrių, saliamio.
Gaja šeima šiaurės vakarų Italijos Pjemonto regione gyvuoja nuo XVII a. vidurio, o vyną Barbaresko kaimelio apylinkėse gamina nuo 1859 metų. Keturios Gaja šeimos kartos, siekdamos išskirtinės vyno kokybės, vyninę išgarsino ne tik Italijoje, bet ir visame pasaulyje. Jau daugiau nei dešimtmetį už vyninės vairo stovi penktoji karta - Angelo Gaja vaikai Gaia, Giovanni ir Rossana.
Šiuo metu Pjemonte vyninė gamina tiek klasikines 'Nebbiolo' vynuogės išraiškas barbareskus ir barolus, tiek įdomius ir išskirtinius "Langhe DOC" raudonuosius bei baltuosius iš tarptautinių vynuogių veislių. Šeimai taip pat priklauso du ūkiai Toskanoje: "Ca'Marcanda" Bolgeryje, kur gaminami "supertoskaniečiai", ir "Pieve S. Restituta" Montalčino miestelio apylinkėse, gaminantis "Brunelo di Montalcino" vynus, taip pat ir bendras projektas kartu su Alberto Graci Sicilijoje, Etnos ugnikalnio papėdėje.
Gaja šeima tiki, kad tikroji vyno dvasia ir išskirtinė kokybė gimsta vynyogynuose, tad čia pagrindinis darbas ir dėmesys - besikeičiančiame klimate geriau prisitaikiusių klonų paieška, žemas derlingumas, vynuogynų eilėse auginamos kitos kultūros, ne tik praturtinančios dirvą, bet ir padedančios išlaikyti drėgmę, apsaugančios nuo kaitros. Visiems šiems ūkiams būdingi ypač aukšti kokybės standartai - vynuogės yra auginamos tik šeimai priklausančiuose vynuogynuose, vynuogynai prižiūrimi remiantis ekologiškumo bei tvarumo principais, pagrindinį dėmesį skiriant dirvos kokybei bei bioįvairovei.