Baltasis p. sausas
Blyškios aukso spalvos su žaliais atspalviais vynas pasižymi citrinų, pasiflorų bei persikų aromatu. Burnoje - salstelėjęs, intensyvios ir sultingos rūgšties, lengvas, ryškaus vaisiško skonio. Puikiai subalansuotas pusiau sausas vynas.
Likutinio cukraus kiekis vyne- 13,2g/l, rūgšties kiekis- 9,1g/l.
Tiekti 9-10 °C temperatūros su sūdyta ar rūkyta lašiša, azijietiškais patiekalais, ant griliaus kepta vištiena ar minkštais, šviežiais sūriais.
Vyno ūkis „Weingut Georg Breuer“ įkurtas 1880 metais. Nuo 1980 iki 1990 metų vyninei priklausantys vynuogynai buvo išplėsti net tris kartus ir dabar vyninei priklauso 30 hektarų geriausių regiono vynuogynų, esančių stačiausiuose šlaituose, kur auga ir Grand cru vynuogynai (Berg Schlossberg, Nonnenberg, Berg Roseneck). Georgas Breueris vadinamas legendiniu regiono vyndariu: jo iniciatyva 1984 metais buvo įkurta vyndarių asociacija "Charta", jungianti išskirtinės kokybės sausojo rislingo gamintojus. Ši asociacija padarė didelę įtaką visai Vokietijos vyndarystei. Nuo 2004 metų vyninei vadovauja Bernardo Breuerio dukra Theresa.