Baltasis sausas
’Viogner’ ir ‘Marsanne’ vynuogės, skirtos šiam vynui, auginamos Les Gosses ir Hedges vynuogynuose. Vynas buvo brandintas 6 mėnesius naujo ąžuolo statinėse (92% prancūziško, 8% amerikietiško ąžuolo).
Šio vyno kvapai atsiskleidžia per nokių sodo obuolių, brioche bandelės, skrudintų pekano riešutų ir medaus natas. Burnoje išsiskiria aliejinga tekstūra ir ilgas, greipfruto nata pasižymintis poskonis. Rekomenduojame šiuo vynu mėgautis jau dabar, tačiau dėl didesnės rūgšties koncentracijos šis vynas gali būti brandinamas bent 15 metų.
Viso pagaminta 2508 buteliai.
Tiekti 8-10 °C prie troškiniai pagardinti cinamono prieskoniais, ant grotelių keptos vištienos arba lašišos kepsnio.
„Hedges Family Estate“, puoselėja Raudonojo kalno (Red Mountain) turtus, derindama biodinaminį ūkininkavimą ir senus vyno gamybos metodus, suteikdama ausį žemei ir balsą vynmedžiams. "Hedges Family Estate" vienija praeitį ir dabartį, besivystančias vyno gamybos tradicijas ateinančioms kartoms. Vedama aistros autentiškumui ir gilaus ryšio su žeme, kurią jie vadina namais, Hedges šeima įkūnija šiuolaikinį vyno ūkį.