Putojantis sausas
Šiam vynui pagaminti skinamos uogos iš biodinamiškai prižiūrimų Pinot Noir vynuogės augimviečių, esančių 300 - 400 m. vjl. Dirvožemio tipas - kalkakmenis ir baltasis mergelis. Derlius nurenkamas nuo šlaitų, esančių virš Chassagne-Montrachet.
Harmoningas, elegantiškas klasikinio metodo putojantis vynas kvepia žaliais obuoliais, gudobelių žiedais, žaliomis slyvaitėmis bei kiviais. Burnoje vynas nestokoja rūgšties. Jis yra kvapnus ir labai sausas.
Tiekti 6-8 °C prie austrių, lašišos kepsnio arba minkštų sūrių.
1989 m., grįžusi iš verslo mokyklos Paryžiuje, Caroline L’Estimé perėmė vyndarystęs amatą iš savo tėvo Jean-Noël Gagnard. Šio, baltąjame Chassagne-Montrachet vyne besispecializuojančio, ūkio stilius pabrėžia subtilų Chardonnay vynuogių charakterį. Caroline prižiūrimų vynuogynų vynas iš aplinkinių išsiskiria delikačiais laukinių grybų, lydyto sviesto, džiovintų žolelių ir citrusinių vaisių aromatais. Paklaustia kodėl jos vynai yra būtent tokie, unikalūs Chassagne-Montrachet, vyndarė nusišypso ir tik gūžteli pečiais – „stengiuosi netrukdyti pačiai gamtai formuoti vyno skonio“. Vynai gaminami paprastai ir nuoširdžiai. Nėra žaidimų su redukcija, beveik nenaudojamos ir naujos ąžuolo statinės. Kadangi ūkininkaujama ekologiškai ir dar laikantis biodinaminių principų bei procedūrų, delikatūs procesai vyninėje atrodo itin logiški. Caroline ištikima Chassagne tradicijoms: baltiesiams vynams daugiausiai naudoja neutralų ąžuolą, kur vyną brandina net 18–20 mėnesių. Bevek nefiltruoja. Nuo 2014 m. 12,5 ha išskirtinių šeimos vynuogynų buvo sertifikuoti ekologiškai ir dabar jie valdomi biodinamiškai.