Raudonasis sausas
Vynas daromas iš dviejų vynuogynų. Iš Schenkenbichl išgaunama kietumas, pilnumas, energija, iš Ladderio vynuogynų - aromatų subtilumai, gaiva.
Vynas brandinamas 18 mėn.500 litrų ąžuolo statinėse.
Miško lapuočių, mėlynųjų slyvų, rožių, našlaičių aromatų. Burnoje vynas nuolat skleidžiasi, tarsi pražysta.Minerališkas, švelnus, tačiau tvirtos struktūros, gilios rūgšties, ilgo poskonio.
Likutinis cukraus kiekis - 1,0g/l
Tiekti 18 °C prie plonai skrudintos kiaulienos šoninės su anyžiais, troškintos antienos su slyvomis, kepto tuno su aguonomis, ant griliaus keptų kiaulienos, paukštienos dešrelių.
"Jurtschisch" vyninė įsikūrusi Austrijoje, Sonnhofo dvare, kurio rūsių istorija siekia XIV amžių. Čia ilgą laiką žemės ūkį vystė vienuoliai, kol 1868 metais Jurtschitschių šeima įsigijo šį dvarą ir pradėjo užsiimti vyndaryste. Šiandien „Jurtschitsch“ vynai garsėja neprilygstama ir pastovia kokybe. Jie pirmieji Kamptalio regione ėmė filtruoti ir patys pilstyti vyną į butelius, dar 1972 metais ėmėsi ekologinės vyndarystės ir daugelio kitų naujovių. Didžiąją dalį šeimos vynuogynų užima baltosios vynuogės, o svarbiausi vynai gaminami iš 'Gruner Veltliner' ir 'Riesling'. Šeima gamina ir populiarina atskirų vynuogynų vyną, siekdama pabrėžti dirvožemio ir mikroklimato įtaką vyno savybėms. „Jurtschitsch“ nuo 1987 metų gamina „GruVe“ vyną, kuriam kasmet sukuriama nauja etiketė.