Raudonasis
Šis „Pinot Noir“ uogų vynas daromas iš vynuogių, auginamų Schenkenbichlio ir Ladnerio vynuogynuose. 18 mėnesių brandinamas didelėse ąžuolo statinėse.
Vidutinio intensyvumo rubino spalvos. Aromate skleidžiasi juodųjų vyšnių, slyvų, odos, miško paklotės bei džiovintų rožių žiedlapių natos. Burnoje vyno skonis pasižymi nokia rūgštimi, vidutiniškai nugludintais taninais ir raudonųjų uogų tonais. Ilgas minerališkas poskonis.
Patiekti 16 °C temperatūros prie keptos anties krūtinėlės su bruknių uogienės padažu, laukinių paukščių (tokių kaip fazanas, putpelė) patiekalų, vidutinio kietumo brandžių sūrių.
"Jurtschisch" vyninė įsikūrusi Austrijoje, Sonnhofo dvare, kurio rūsių istorija siekia XIV amžių. Čia ilgą laiką žemės ūkį vystė vienuoliai, kol 1868 metais Jurtschitschių šeima įsigijo šį dvarą ir pradėjo užsiimti vyndaryste. Šiandien „Jurtschitsch“ vynai garsėja neprilygstama ir pastovia kokybe. Jie pirmieji Kamptalio regione ėmė filtruoti ir patys pilstyti vyną į butelius, dar 1972 metais ėmėsi ekologinės vyndarystės ir daugelio kitų naujovių. Didžiąją dalį šeimos vynuogynų užima baltosios vynuogės, o svarbiausi vynai gaminami iš 'Gruner Veltliner' ir 'Riesling'. Šeima gamina ir populiarina atskirų vynuogynų vyną, siekdama pabrėžti dirvožemio ir mikroklimato įtaką vyno savybėms. „Jurtschitsch“ nuo 1987 metų gamina „GruVe“ vyną, kuriam kasmet sukuriama nauja etiketė.