Raudonasis sausas
Klasikinis Stelenbošo vyno atstovas vėl mūsų lentynose. Pikantiškai sultingas, kupinas visos puokštės aromatų:juodųjų serbentų, tamsiųjų slyvų, vyšnių, konservuotų gervuogių persipinančių su minkštų pomidorų, raudonųjų paprikų, raudonėlių natomis. Vidutinio intensyvumo taninų, ilgo poskonio.
Sulčių fermentacija vykdyta atvirose betoninėse talpose nuolat palaikant 28°C temperatūrą. Vynas 12 mėn. brandintas senose prancūziško ąžuolo statinėse.
Likutinis cukraus kiekis - 2,7g/l.
Tiekti 16-18°C prie lėtai virtos elnienos, troškintų jautienos šonkaulių, troškintos ėrienos blauzdos su rozmarinu, troškintos jautienos, brandinto čederio.
Kanonkop vyninė neretai vadinama Pietų Afrikos Priemier Grand Cru Classe vyno ūkiu. Šeimos vyninei daugiau nei 40 metų perleidžiamai iš kartos į kartą priklauso 100 ha vynuogynų Simonsberg kalno šlaituose, kuriuose galima aptikti daugiau nei 50 metų senumo 'Pinotage' vynmedžių. Čia gaminimai vieni geriausių raudonųjų vynų visoje Pietų Afrikoje. Vyno gamyba remiasi senomis tradicijomis: didžioji dalis vynuogynų nėra dirbtinai drėkinami, vynas fermentuojamas sekliose plačiose betoninėse talpose ir vėliau brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse; bei viskas atliekama tame pačiame ūkyje.