Baltasis sausas
Vynas lengvas, gaivus, minkštos rūgšties, vaisiško minerališko poskonio. Vynmedžiai auga labai stačiuose Mozelio upės šlaituose, juodojo skalūno dirvoje. Vyno fermentacija vykdyta metalo talpose.
Obuolių, kriaušių, citrusinių vaisių, baltųjų nektarinų, karambolos aromatų.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie žuvies patiekalų, šviežių daržovių salotų su sūriu ar aperityvui.
Klaus Lotz vyninė įsikūrusi Mozelio regione, kuris pasižymi kalvomis ir stačiais šlaitais. Vyninė priklauso Lotz šeimai, kuri iš kartos į kartą augina vynuoges, siekdama realizuoti savo tikslą – gaminti aukštos kokybės vaisiškus ir minerališkus vynus, atspindinčius vietovės bruožus. Šalia žymių vynuogių veislių, šeima vyną daro ir iš vietinės juodosios vynuogės Dornfelder, gerai prisitaikiusios augti gan vėsaus klimato regione.