„Eater“, „Epicurious“ ir „Food & Wine“ įvardijo kaip geriausią naują 2024 m. pavasario kulinarinę knygą.
Džeimso Beardo (James Beard) apdovanojimą pelniusios knygos „Buttermilk Graffiti“ tęsinyje Edvardas Lee (Edwardas Lee) nagrinėja savo mėgstamiausią gėrimą - burboną.
Žingeidus, įdomus, apdovanojimus pelnęs maisto rašytojas ir virtuvės šefas Edvardas Lee (Edward Lee) pateikia savo įžvalgas apie burboną, pasakodamas viską, ką turėtume žinoti apie gėrimą kuris Kentukio miestą įrašė į pasaulio žemėlapį.
Knygoje pasakojama kaip gaminamas burbonas, jo atsiradimo istorija, kaip skaityti šio gėrimo etiketę, apžvelgiamos garsiausios distiliavimo gamyklos, ekskursijos po Kentukio burbono regionus, mokoma kaip degustuoti burboną kaip profesionalui, ir, kaip skaniausiai pasigaminti patiekalų su burbonu - 50 receptų: nuo burbonu glazūruotų vištienos sparnelių ir juodintos lašišos su burbono ir sojos marinatu iki burbono ir irisų pudingo.