Laikai, kai romas buvo laikomas antraeiliu alkoholiu, baigėsi. Pastaraisiais metais ši kategorija atgimė iš naujo. Sužinokite, kaip mėgautis romu taip, kaip net neįsivaizdavote.
Knygoje rašoma apie klasikinį romą ir naujos kartos romą, apie romą iš viso pasaulio. Apie romą, vartojamą su kola ir imbieriniu alumi. Apie geriausią romą klasikiniam daikiri. Apie romo kokteilius, kurie dvelkia stiliumi ir asmenybe. Svarbiausia - apie tai, kaip mėgautis romu įvairiausiais būdais.
Šios knygos misija - padėti romo megėjams ar profesionalams įvertinti šį sudėtingą gėrimą - rasti jiems patinkantį stilių ir būdą, kaip geriausiai mėgautis šiuo gėrimu. Knyga padės suprasti savo romą - kaip jis gaminamas, stilių skirtumus. „Rum: The Manual“ pristatoma ir analizuojama daugiau kaip 100 skirtingų romų. Dave'as Broomas (Dave Broom) pateikia kiekvieno prekės ženklo aprašymus ir degustacines pastabas.