Išsamus natūralaus vyno pasaulio vadovas, kurio reikia kiekvienam vyno mėgėjui. „The New York Times“ ir „Bloomberg“ įvardijo kaip vieną iš geriausių metų knygų apie vyną.
Natūralus vynas neturi ko slėpti. Gaminamas tik iš vynuogių - ekologiškai auginamų, nurenkamų, fermentuojamų, brandinamų ir išpilstomų į butelius be priedų - tai vynas, kuris kiekvienu gurkšniu siekia išreikšti savo tradicinį ir esminį ryšį su gamta. Knyga „The World of Natural Wine“ - tai knyga, kuria turi turėti kiekvienas vyno mėgėjas - ji padės susiorientuoti vyno pasaulio judėjime. Susipažinkite su atvirai kalbančiais vyndariais, sužinokite apie Prancūzijos regionus, kuriuose pirmą kartą atsirado natūralaus vyno kultūra, kuri klesti ir šiandien, ir tyrinėkite natūralų vyną Ispanijoje, Italijoje, Sakartvele ir kitur. Ir ne mažiau svarbu: sužinokite, ko reikia „neišmokti“, kad atrastumėte akis atveriančius natūralaus gėrimo malonumus.