Saldusis saldus
Vyno fermentavimas ir 18 mėn.brandinimas vykdytas naujose ąžuolo statinėse. Vynas kvepia rožių žiedlapiais, vasaros gėlių pieva, trešnėmis, slyvaitėmis, abrikosais. Šiltas,švelnus, malonių taninų, ilgo vaisiško poskonio.
Likutinis cukraus kiekis vyne - 186,7 g/l
Rūgšties kiekis -8,2g/l
Tiekti 10-12° C prie anties kepenėlių terino, Brie sūrio putėsių su rūgščia žele, alus pyrago su mėtomis.
Both lifted citrus freshness and white nougat with toasted almonds are evoked enticingly on the nose. The sweet palate moves like balm, concentrated, nutty and intense, with tart berry freshness that pervades the mellow sweetness. It is that well-judged balance and freshness that makes this intense sweetness so enjoyable. Lovley now but these flavors will continue to evolve. Drink until 2045.
Kracher vyninė Austrijoje įsikūrusi šalia Neusiedl ežero. Tai viena iš nedaugelio vietų pasaulyje, kurioje praktiškai kiekvienais metais įmanoma užauginti ir nuimti tinkamą kilniojo puvinio paveiktą derlių bei gaminti saldžius vynus. Būtent saldūs Kracher vynai pelnė pasaulinį pripažinimą ir įvairius titulus, pats gamintojas penkiskart pripažintas metų vyndariu, o vienas žymiausių vyno kritikas Robertas Parkeris vertina Kracher vynus aukščiausiais balais (vienintelis Austrijos vyninės vynas įvertintas 100 balų!). Kracher vynas pasižymi harmonija, kadangi saldumą atsveria ir subalansuoja gaivi rūgštis, o patys kompleksiškiausi vynai yra išskirtinai ilgaamžiai ir tampa kolekcionavimo objektu.