Saldusis saldus
Andre Bonhomme Cuvée Botrytis Vin De France retas vynas pagamintas iš 'Chardonnay' vynuogių, kurios buvo džiovinamos ir spaudžiamos rankomis. Natūralios uogų dehidratacijos sukuriama koncentracija yra ne kas kita, kaip laiko darbas, kuris šį vyną gerins daugelį metų. Dėl mažos gamybos apimties ir mažo derlingumo (apie 200 litrų iš hektaro) vynas laikytas 2 metus stikliniuose induose. Vynas sodraus ir aktyvaus džiovintų vaisių, abrikosų, figų ir prieskonių aromatų. Aromatų galia ir gilumas susijęs su itin didele 'Chardonnay' koncentracija, tačiau pusiausvyrą išlygina malonus mėtų gaivumas poskonyje.
Vyno brandinimo potencialas apie 20 metų.
Tiekti 10–12 °C prie vaisinių ar medaus desertų, vietoj deserto ar su mėlynojo pelėsio sūriais, kaip rokforas ar stiltonas,idealus ledų palydovas.
A. Bonhomme vyninę, palyginti neseniai, 1956 metais įkūrė Andre Bonhomme. Vynuogynai nuo seno auginami ekologiškai, siekiant ugdyti vynuogyno imunitetą ligoms, o ne tik nuo jų gelbėti. Ūkis turi daug senų vynmedžių - dalis jų artėja link 100 metų amžiaus. Kai kurie užsodinti 1923-aisiais, 1930-aisiais. Andre Bonhomme ūkis laikomas vienu lyderiaujančių Vire-Clesse apeliacijoje, daug prisidėjęs prie šios kilmės vietos atsiradimo ir reikalavimų sugriežtinimo. Aukštos kokybės ąžuolo statinės, tinkamas vynuogų sunokimas ir griežti kokybės reikalavimai leidžia pagaminti vyną, kuris patrauklus ir elegantiškas būdamas jaunas, tačiau taip pat puikiai bręsta. Šis pranašumas būdingas tik keletui geriausių Vire-Clesse gamintojų. Tokios kokybės, elegancijos ir koncentracijos vynai iš šiauriau esančių Auksinio Šlaito (Cote d'Or) Burgundijos ūkių kainuoja ženkliai daugiau.