Saldusis saldus
Vynas kvepia greipfrutais, melionu, pievų žole, nokiomis geltonosiomis slyvos, ličiu, šeivamedžio žiedais, ananasu. Puikaus rūgšties ir saldumo balanso, gaivus, gyvas. Ilgo šviežių vaisių ir medaus poskonio. Vynas 24 mėn. brandintas nerūdijančio metalo talpose.
Rūgštis: 8,1 g/l.
Likutis cukrus: 146,2 g/l.
Tiekti 10–12 °C prie desertų, pelėsinio sūrio, vaisių lėkštės.
Kracher vyninė Austrijoje įsikūrusi šalia Neusiedl ežero. Tai viena iš nedaugelio vietų pasaulyje, kurioje praktiškai kiekvienais metais įmanoma užauginti ir nuimti tinkamą kilniojo puvinio paveiktą derlių bei gaminti saldžius vynus. Būtent saldūs Kracher vynai pelnė pasaulinį pripažinimą ir įvairius titulus, pats gamintojas penkiskart pripažintas metų vyndariu, o vienas žymiausių vyno kritikas Robertas Parkeris vertina Kracher vynus aukščiausiais balais (vienintelis Austrijos vyninės vynas įvertintas 100 balų!). Kracher vynas pasižymi harmonija, kadangi saldumą atsveria ir subalansuoja gaivi rūgštis, o patys kompleksiškiausi vynai yra išskirtinai ilgaamžiai ir tampa kolekcionavimo objektu.