Saldusis saldus
Vyno fermentacija vykdyta 23 dienos kontroliuojamoje 25 ° C temperatūroje nerūdijančio plieno talpyklose. Brandinimas - 12 mėnesių naujose prancūziško ąžuolo statinėse po 400 litrų. Rubino spalvos vynas kvepia džiovintais vaisiais, vanile. Minkštas, švelnus ilgo vaisiško poskonio.
Tiekti 16 ° C temperatūros prie desertų, vietoje deserto, džiovintų vaisių lėkštės, riešutų, brandžių sūrių.
“Pares Balta” vyninės, esančios Ispanijos Penedeso regione, istorija prasidėjo 1790 metais. 1970-aisiais prie jos vairo stojo Cusiné šeima. Broliai Joanas ir Josepas Cusiné dirba vynuogynuose, o jų žmonos kartu su enologėmis Maria Elena Jimenez bei Marta Casas yra atsakingos už vyno gamybą. Nuo 2010 metų ūkyje aktyviai taikomos ekologinės ir biodinaminės vynininkystės praktikos.