Saldusis saldus
Turite puikią galimybę paragauti Toskanos saulės atspindžių, uždarytų butelyje. Sulčių fermentacija vykdyta nerūdijančio metalo talpose žemoje temperatūroje (14-16 °C). Maceracija truko 2 dienas. Vynas brandintas 5-10 hl ąžuolo statinėse apie 1 metus ir 6-12 mė. butelyje.
Gilios auksinės spalvos vynas kvepia muskato riešutais, akacijų medumi, abrikosais, kriaušėmis. Tankus, kompleksiškas, puikus saldumo ir rūgšties balansas. Spalva: giliai auksinė.
Tiekti 8-10 °C prie desertų, mėlynojo pelėsio sūrių, kepenėlių pašteto.
Klasikinis Brunello gamintojas, įsikūręs Montalcino regione, Montoli vietovėje, kuri yra laikoma viena iš geriausių Brunello vietovių. Vyninė daugiau nei penkiasdešimt metų yra valdoma vienos Cencioni šeimos. „Capanna“ vynai pasižymi taniniškumu ir yra ilgai brandinami Slovakijos ąžuolo statinėse.