Saldusis saldus
40 - 45 metų senumo vynmedžių derlius yra nurenkamas tik rankomis. Vynuogės kruopščiai atrinkinėjamos 4 - 5 kartus. Tik "kilniojo" puvinio paveiktų uogų sultys yra fermentuojamos nerūdijančio plieno statinėse. Semillon ir Sauvignon vynai yra brandinami atskirai plieninėse talpose, vienerius metus. Tik pasibaigus brandinimui vynai yra sumaišomi.
Aukso spalvos vynas pasižymi kompleksiškais saldžių džiovintų vaisių, medaus ir botryčio aromatais. Burnoje vynas saldus, klampus, bet tuo pačiu gaivus. Puikaus balanso ir ilgai trunkančio saldaus, prieskoningo poskonio vynas.
Patiekti 8 - 10 °C temperatūros prie žąsies kepenėlių pašteto, sūrio su mėlynuoju pelėsiu ar vietoj deserto.
Chateau Barbier priklauso Medeville šeimai, kurios jau septinta karta valdo beveik 180 ha vynuogynų į pietus nuo Bordo miesto abiejuose Žironos krantuose. Šis Soterno ūkis esantis Fargues komunoje jau nuo 1868 metų yra laikomas vietos "Cru Bourgeois" vynų atstovu.