Saldusis saldus
Tempranillo ir Cabernet Sauvignon vynuogės auga Finca La Torreta vynuoge, esančiame 310 – 340 metrų aukštyje virš jūros lygio. Šių vynuogių sulčių fermentacija vyksta bendrai, nerūdijančio plieno talpose. Po 7 dienų, fermentacija sustabdoma. Vynas perkeliamas brandinimui į naujas ir naudotas prancūziško ąžuolo statines. Brandinimas trunka 13 mėn.
Intensyvios rubino spalvos su vyšnių atspalviais. Kvepia aviečių, migdolo riešutų bei mėtų aromatais. Burnoje juntami braškių, vyšnių ir aviečių skoniai.
Patiekti 16 – 18 °C temperatūros prie šokoladinių desertų pagardintų raudonomis uogomis.
“Pares Balta” vyninės, esančios Ispanijos Penedeso regione, istorija prasidėjo 1790 metais. 1970-aisiais prie jos vairo stojo Cusiné šeima. Broliai Joanas ir Josepas Cusiné dirba vynuogynuose, o jų žmonos kartu su enologėmis Maria Elena Jimenez bei Marta Casas yra atsakingos už vyno gamybą. Nuo 2010 metų ūkyje aktyviai taikomos ekologinės ir biodinaminės vynininkystės praktikos.