Saldusis sausas
Vynas ryškus, vaisiškas, pasižymintis puikiu šviežumu ir balansu.Vynas saldus, bet intensyvios ir gaivinančios rūgšties, ryškaus raudonųjų serbentų kompoto, braškių bei vyšnių uogienės skonio, likeryje mirkytų džiovintų vaisių poskonio.
Vynas 5 mėnesius fermentuotas bei brandintas naujose ąžuolo statinėse pasižymi juodų vyšnių, sirpių braškių bei aviečių aromatais.
Likutinis cukraus kiekis 90,3 g/l
Rūgšties kiekis 6,4 g/l
Patiekti 10 - 12 °C temperatūros kaip desertą arba prie minkštų ir ilgai brandintų sūrių, šokoladinių, braškinių ar avietinių desertų. Prie žąsies su raudonaisiais kopūstais ir saldžiaisiais kaštonais.
A deep amber colored sweet wine (rosé-like) that shows aromas of cherries, poached strawberries, crepes suzette and dates. Bright, tasty and and fruity with excellent freshness and balance. Drink now or hold. Screw cap.
Kracher vyninė Austrijoje įsikūrusi šalia Neusiedl ežero. Tai viena iš nedaugelio vietų pasaulyje, kurioje praktiškai kiekvienais metais įmanoma užauginti ir nuimti tinkamą kilniojo puvinio paveiktą derlių bei gaminti saldžius vynus. Būtent saldūs Kracher vynai pelnė pasaulinį pripažinimą ir įvairius titulus, pats gamintojas penkiskart pripažintas metų vyndariu, o vienas žymiausių vyno kritikas Robertas Parkeris vertina Kracher vynus aukščiausiais balais (vienintelis Austrijos vyninės vynas įvertintas 100 balų!). Kracher vynas pasižymi harmonija, kadangi saldumą atsveria ir subalansuoja gaivi rūgštis, o patys kompleksiškiausi vynai yra išskirtinai ilgaamžiai ir tampa kolekcionavimo objektu.