Red wine dry
Antrasis legendinio Haut-Brion vynas dabar vadinamas Le Clarence de Haut-Brion. Vyno aromatai atsiskleidžia lėtai, po dekantavimo išsiskiria slyvų uogienės, serbentų, bei kakavos ir prieskonių akcentai. Burnoje jaučiama puiki struktūra ir subtiliai išreikšti taninai, kuriuos puikiai papildo vaisiškos natos bei serbentų ir prieskonių natos.
Tiekti 16 - 18 °C žvėrienos troškinio, jautienos kepsnio su ant griliaus keptomis daržovėmis arba brandžių sūrių.
When he purchased Château Haut-Brion in 1935, Clarence Dillon restored it to its former glory and to the elite circle of the most legendary wines in the world. This extraordinary, bold, courageous vision is now continued by the fourth generation of the family, represented by Prince Robert of Luxembourg, Chairman since 2008.Located in the town of Pessac, just a few kilometres from Bordeaux, Château Haut-Brion – the first of the three estates acquired by the Dillon family – is the oldest winegrowing property in the region.