Dessert wine sweet
Prabangaus, saulės sukaupto, balanso pastiprintas vynas, pasižymi patvariu saldumu bei švelniais taninais.Terasiniuose vynuogynuose augančių vynmedžių derlius surinktas rankomis. Daryta ilga maceracija, kartu su pridėtiniu spiritu, dėl didesnės aromatų koncentracijos. Vynas 8 mėn. brandintas didelėse ąžuolinėse talpose ir 3 mėn. butelyje. Galingi, besikeičiantys juodų vaisių ir raudonųjų uogų aromatai suteikiantys vynui nuostabaus gaivumo, papildyti kakavos natomis.
Rekomenduotinas brandinimo potencialas apie 5 metai.
Likutinis cukraus kiekis:85 g/l
Rūgšties kiekis: 4g/l.
Jei vynas naudojamas kaip aperityvas patiekiti 10–12°C temperatūros.
Kaip desertinį vyną patiekite šiek tiek atšaldytą, 14–16°C temperatūros.
The story began with Michel Chapoutier, a unique man with a thirst for knowledge, definitely one of a kind. Michel is openminded and always willing to learn. He seeks to discover and reflect the full potential of his terroirs and let the soils express their true character. That which gives the wines their signature style. This now forms the basis of the M. Chapoutier ethos and our team strives to reveal the very best of what the soils have to offer.