Raudonasis sausas
Rankomis surinktas derlius auga kvarcito ir smėlingo raudono molio dirvoje, Fermentacija vykdyta betoninėse talpose, maceracija truko 3 savaites. Vynas brandintas 14-16 mėn. Gervuogių uogienės, džiovintų braškių, figų, pyrago plutelės, rozmarino, levandų aromatų. Gaivus, lengvas, vaisiškas.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie kepto kalakuto ar anties, ilgai troškintų jautienos troškinių, pagardintų grybais. Taip pat puikus vyno derinys su kietais, brandžiais sūriais, kurie yra pagardinti trumais.
The story began with Michel Chapoutier, a unique man with a thirst for knowledge, definitely one of a kind. Michel is openminded and always willing to learn. He seeks to discover and reflect the full potential of his terroirs and let the soils express their true character. That which gives the wines their signature style. This now forms the basis of the M. Chapoutier ethos and our team strives to reveal the very best of what the soils have to offer.