Raudonasis sausas
Ried Scheibner vynuogynas randasi 220 metrų aukštyje,vynmedžiai auga žvyringame priemolyje. Pasibaigus vyno maceracijos ir fermentacijos procesams,kurie vykdyti 27-29°C temperatūroje bei įvykdžius pilną malolaktinę fermentaciją, vyno brandinimas, kuris tęsiasi 16 mėn. perkeliamas į naudotas Burgundijos ąžuolo statines, vėliau į 500l ąžuolo talpas.
Sodrios rubino - granato spalvos vynas pasižymi laukinių vyšnių, saldymedžio, šermukšnio, gvazdikėlių aromatu. Koncentruotas, švelnių taninių, guvios rūgšties.
Likutinis cukraus kiekis 0.9g/l;
Likutinis rūgšties kiekis 5.0g/l.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie paukštienos širdelių, kiaulienos su petražolėmis, švelnios antienos ar minkštų, brandintų sūrių.
Markowitschių pavardė užima tvirtas pozicijas tarp ryškiausių Karnuntumo regiono vyno gamintojų. Skirtingos kainos ir kokybės baltųjų ir raudonųjų vynų spektras yra elegantiškas ir patrauklus pirkėjui. Vyndarys eksperimentuoja su įvairių dydžių ir gamintojų ąžuolo statinėmis. Čia gaminami vieni įdomiausių Austrijos "Pinot Noir" vynų.