"Ambrosia" graikų mitologijoje - dievų gėrimas, suteikiantis nemirtingumą ir amžiną jaunystę, tapatinamas su nektaru.
Rankomis rinktos ir mažose dėžėse atgabentos vynuogės, kruopščiai atrinkus labai švelniai spaudžiamos, jų nesutraiškant. Sultys fermentuotos kontroliuojamoje temperatūroje, kad būtų išsaugotas jų turtingas aromatas. Ši Kãva daugiau nei 24 mėnesius brandinta su mielėmis.
Geltonųjų obuolių, nokių kriaušių, medaus, akacijų žiedų aromatų. Švelni, lengva, vaisiško poskonio.
Likutinis cukraus kiekis - 32g/l.
Tiekti 6-8 ºC prie desertų, vaisių lėkštės.
Iš Katalonijos kilusioje Mascaró šeimoje jau trečios kartos atstovai daro vyną. Šeima gamina ne tik kavą (cava), bet ir baltąjį, rožinį, raudonąjį vyną bei kokybišką brendį. Ji geba senąsias tradicijas derinti su moderniomis technologijomis. "Mascaró" brendžiai gaminamas pagal specialias šeimos receptūras, naudojant dvigubą distiliavimo sistemą. "Mascaró" brendžiai yra šios šeimos vizitinė kortelė. "Mascaró " vynai brandinami Taragonos regione, šeimos vynuogynuose, anksčiau priklausiusiuose vienuoliams. "Mascaró " gėrimų gamybos procesas griežtai kontroliuojamas pačių šeimininkų – nuo vynuogių surinkimo iki išpilstymo į butelius.