Putojantis p. saldus
Vynas daromas iš nuosavų vynuogių, gamybos procesas kontroliuojamas nuo pradžios iki pabaigos. Kãva ne mažiau nei 12 mėn. laikyta su mielių nuosėdomis.
Šiame vyne Garnacha vynuogė geriausiai atskleidžia savo prigimtines savybes - šviežumą, vaisiškumą, struktūriškumą.
Vyno aromate dominuoja vyšnios ir žemuogių uogienė, rausvieji greipfrutai,figos. Subalansuotas, gaivus, ilgo poskonio.
Likutinis cukraus kiekis 32g/l.
Tiekti 6-8 °C kaip aperityvą, prie desertų, uogų lėkštės.
Iš Katalonijos kilusioje Mascaró šeimoje jau trečios kartos atstovai daro vyną. Šeima gamina ne tik kavą (cava), bet ir baltąjį, rožinį, raudonąjį vyną bei kokybišką brendį. Ji geba senąsias tradicijas derinti su moderniomis technologijomis. "Mascaró" brendžiai gaminamas pagal specialias šeimos receptūras, naudojant dvigubą distiliavimo sistemą. "Mascaró" brendžiai yra šios šeimos vizitinė kortelė. "Mascaró " vynai brandinami Taragonos regione, šeimos vynuogynuose, anksčiau priklausiusiuose vienuoliams. "Mascaró " gėrimų gamybos procesas griežtai kontroliuojamas pačių šeimininkų – nuo vynuogių surinkimo iki išpilstymo į butelius.