Raudonasis sausas
Marina Cvetic Montepulciano d’Abruzzo DOC 2020– tai vienas žymiausių Masciarelli vyno daryklos kūrinių, sukurtas 1991 metais, kaip asmeninis ir profesinis Gianni Masciarelli bei Marinos Cvetic ryšio simbolis. Šis vynas gaminamas iš kruopščiai atrinktų Montepulciano vynuogių, augančių keliuose prestižiniuose Abrucų vynuogynuose: Colle di Paolo, Fonte Filippo, Schiavone ir Colle Rosina, 400 m virš jūros lygio.
Fermentacija: 15–20 dienų nerūdijančio plieno talpose
Maceracija: 20–30 dienų, kad išgautų maksimalų aromatinį ir taninų potencialą.
Brandinimas: 12–18 mėnesių naujose prancūziško ąžuolo statinėse, suteikiančiose kompleksiškumo ir ilgaamžiškumo
Intensyvus, sodrus ir elegantiškas aromatas, kuriame persipina: vyšnios, raudonosios slyvos, gervuogės, juodieji serbentai, alyvuogių užtepėlė, kavos užuominos, raudonėlis, našlaitės, lengva prieskonių natos užuomina. Tvirtas, bet elegantiškas kūnas. Švelnūs, subrendę taninai. Puikiai subalansuotas vaisiškumas, struktūra ir subtilus ąžuolo prisilietimas. Ilgas, sodrus poskonis.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie lazanijos, picų, pastos su mėsos/grybų padažu, griliuje keptų ėrienos kepsnių, vidutinio kietumo sūrių.
Gianni Masciarelli vyninė – Abrucų vyno elitas
Nuo 1978 metų, kai Gianni Masciarelli (Džani Mašiareli) perėmė šeimos vyninę San Martino sulla Marrucina komunoje, ji tapo Italijos vyndarių elito dalimi, jų gaminami aukščiausios kokybės vynai tapo Italijos vyno kultūros simboliu.
Inovatyvūs vyno gamybos metodai Abrucuose
Gianni Masciarelli buvo pirmasis, kuris įdiegė šiuolaikinius vyndarystės metodus mažai išsivysčiusioje Abrucų vietovėje. Jo pasiekimai apima tiek vietinių, tiek tarptautinių vynuogių veislių, tokių kaip 'Montepulciano', 'Chardonnay' ir 'Cabernet Sauvignon' auginimą.
Abrucų vyno lyderaii: "Villa Gemma", "Castello di Semivicoli" ir "Marina Cvetic"
"Villa Gemma", "Castello di Semivicoli" ir "Marina Cvetic" – tai trys išskirtinės vynų serijos, kuriuos gamina Masciarelli vyninė. Kiekvienas iš šių vynų ne tik apdovanojamas tarptautiniuose vyno konkursuose, bet ir užima aukštas pozicijas vyno mėgėjų sudaromuose vynų sąrašuose. Masciarelli žymusis vynas "Villa Gemma", pagamintas iš 'Montepulciano' vynuogių, greitai tapo vienu iš populiariausių ir labiausiai vertinamų Italijoje bei pasaulyje.
Marina Cvetic ir Masciarelli Vynų Ateitis
Po Gianni Masciarelli netikėtos mirties 2008 m., vyninę perėmė jo žmona, vyndarė Marina Cvetic, kuri tęsia vyro paliktą darbą ir išlaiko aukščiausius vyno gamybos standartus. Jos pastangos ir dėmesys kokybei padeda išlaikyti Masciarelli vyninės prestižą ir toliau gaminti vienus geriausių vynų Italijoje. Jei ieškote autentiško vyno, kuris jungia tradicijas su moderniais vyndarystės metodais, Masciarelli vynai yra puikus pasirinkimas jūsų vyno kolekcijai.