Raudonasis sausas
Vynuogių sulčių fermentacijos metu, maceracija trunkanti 6 dienas ir malolaktinis virsmas vykdomas nerūdijančio plieno talpose. Pasibaigus fermentacijos procesui, vynas 6 mėnesius yra brandinamas plieninėse talpose.
Tamsios, vyšnių raudonumo spalvos vynas kvepia prinokusių raudonųjų uogų, juodųjų slyvų aromatais. Burnoje vynas vidutinio kūno, minkštas, juntami juodųjų vyšnių, aviečių džemo skoniai.
Patiekti 16 - 18°C temparatūros prie tradicinių itališkų patiekalų (pvz. makaronų su Bolognese padažu, picos), kiaulienos ar paukštienos patiekalų keptų griliuje.
Vyninė "Mauro Molino" įkurta 1953-aisiais prie seno šv. Martyno vienuolyno. Jai priklauso 10 hektarų vynuogynų, tačiau labiausiai ji didžiuojasi vynuogynais Vigna Conca ir Vigna Gancia, iš kurių derliaus gaminamas barolas. Daugiau nei pusė vynuogynų ploto užima 'Nebbiolo', apie 2,6 ha 'Barbera', maždaug po pusę hektaro – 'Dolcetto' ir 'Chardonnay' vynuogės. Nuo 1978 metų vyninei vadovauja Mauro Molino, enologijos mokslus baigęs Albos institute. Nors vyninė maža , tačiau pripažinta tarptautinių vyno kritikų. Robertas Parkeris apie šios vyninės barolą: "...skonio vaisinė bomba! Masyvūs, koncentruoti vynai, kuriuos galima brandinti ilgiau nei 20 metų."