Putojantis sausas
Prökuls“ - tai senasis, vokiškas Priekulės pavadinimas.
Vynas daromas iš žaliųjų ir raudonųjų agrastų mišinio, tradiciniu putojančio vyno gamybos metodu, 12 mėn. laikomas su mielėmis.
Raudonojo aukso spalvos vynas kvepia šermukšniais, agrastais, greipfrutais, medetkomis.Lengvas, gaivus, su lengva karstelėjusia nata.
Likutinis cukraus kiekis vyne iki 2g/l.
Tiekti 6-8 °C kaip aperityvą, prie Kuršių marių keptų žuvų, baklažanų ir antienos troškinio.
Pamaryje, Klaipėdos rajone, tarp Priekulės ir Drevernos, gražios gamtos apsuptyje. daromas "Memel " vynas. Vyno pavadinimas - duoklė istorijai , senajam istoriniam Klaipėdos miesto pavadinimui - Memeliui. Vynai daromi pagal seną tradicinį, iš senelių paveldėtą receptą. „Memel wine“ yra maža šeimos vyninė. Čia rankiniu būdu , nedideliais kiekiais, iš vietinių uogų bei augalų gaminamas išskirtinės kokybės vynas.