Michel Cluizel pieniško šokolado (45 %) plytelė su razinų, migdolų ir laždyno riešutų kremu.
Sudedamosios dalys: lazdynų riešutai, cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakava, razinos, migdolų riešutai, burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, riešutų (lazdynų ir migdolų riešutai). Gali būti kiaušinių ir gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2467,2 kJ / 590,2 kcal, riebalai 44,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20,3 g, angliavandeniai 38,2 g, iš kurių cukrų 33,3 g, baltymai 8,5 g, druska 0,16 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.