Noble Ingredients" ženklu pažymėta 45 % pieniško šokolado plytelė su sūdyto sviesto ir karamelės gabalėliais, savo subtiliu skoniu sugrąžins jus į vaikystės dienas. Ši šokolado plytelė, pagaminta tik iš geriausių natūralių ingredientų, kruopščiai atrinktų ir parengtų CLUIZEL manufaktūroje, yra gardus skanėstas. Kerinčio, tyro malonumo akimirka, mėgaujantis neįtikėtino skonio, burnoje tirpstančio šokolado plytele.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, karamelės gabaliukai (cukrus, sviestas, nenugriebto pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, druska), kakava, Burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, gali būti kiaušinių, riešutų ir gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2369 kJ / 566 kcal, riebalai 37 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 22 g, angliavandeniai 49 g, iš kuri cukrų 48 g, baltymai 7 g, druska 0,24 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.