Likerinis portas
Raudonųjų serbentų, vyšnių uogienės, odos, džiovintų grybų aromatai, vaisiškas skonis, ypač švelnūs taninai, saldžių trešnių, kavos su romu poskonis.
Tiekti 12-14 °C prieį vairių minkštų sūrių, riešutų ir džiovintų vaisių, šokoladinių ledų, pyragaičių ar vietoje deserto.
„Niepoort“- šeimos vyninė valdoma jau penktos kartos, Dirk ir Verena Niepoort. „Niepoort“ - labai aukštos kokybės portų ir raudonųjų vynų gamintojas, kurio sausi vynai įtraukiami ir geriausiųjų trejetuką. Iš gausios gaminamų portų kolekcijos „Niepoort“ garsėja tawny portais. Gaminami tawny portai yra iš konkrečių metų derliaus, kurio senumas nurodomas etiketėje. http://www.niepoort-vinhos.com/en/index.html