Baltasis sausas
Pikantiškas, kreminės tekstūros vynas su sviestišku citrusiniu poskoniu. Sulčių fermentacija vykdyta naudotose prancūziško ąžuolo statinėse. Vynas brandintas 9 mėn. ąžuolo statinėse ir prieš išpilstant vynas laikytas 2 mėn. metalo talpose. Dumblinas molio dirvožemis, sulaikantis drėgmę, vynuogių rinkimas rankomis ir rūšiavimas suteikia vynui galios ir tvirtumo.
Patiekti 8 - 10 °C temperatūros prie oto su voveraičių padažu, rūkytos lašišos su krapų padažu, omaro su imbieriniu sviestu, jūros ešerių, sviestažuvės.
Shelby Perkins Harter - viena lietuviško kraujo vyndarių pasaulyje. Shelby Perkins proprosenelis – Aleksandras Kvietkauskas. Jo sūnus Antanas su žmona Amerikoje atsirado XX a. pradžioje. Shelby motina – viena iš Antano dukterų. Shelby Perkins vynu susidomėjo nusprendusi mesti teisininkės karjerą valstybinėje JAV tarnyboje. Prieš dešimtmetį išsinuomojo namą su vynine Sonomoje, greta Hildsburgo (Healdsburg), susitarė dėl 128 metų senumo ‘Zinfandel‘ plotelio priežiūros su savininku ir pradėjo gaminti vyną. Tačiau nuoma jos netenkino – norėjosi savo vynuogyno, todėl išvyko laimės ieškoti į Oregoną, į „Pinot Noir“ ir „Chardonnay“ kraštą. Čia nusipirko plyną lauką, pasistatė namą-vyninę-garažą ir pasodino vynuogyną. Vieta pasirodė sėkminga, talentas padėjo išsikovoti reputaciją tarp vietinių vyndarių. Shelby Perkins išsinuomojo namą su vynine Sonomoje greta Hildsburgo (Healdsburg), susirado 128 metų senumo ‘Zinfandel‘ plotelius Teldeschi‘o ir Pastericko vynuogynuose Sausosios upės slėnyje (Dry Creek Valley) ir pradėjo gaminti vyną. Istoriškai neįkainojamo vyno „Perkins Harter The Weight Old Wine Zinfandel“ padaroma vos 1500 butelių, nes vynuogyno savininkas, iš kurio vynuoges perka Shelby Perkins, dalį derliaus pagal seną tradiciją už simbolinę kainą parduoda vietinėms šeimos, kad jos pasidarytų naminio vyno.