Raudonasis sausas
Vynas brandintas 18 mėnesių atrinktose 100% prancūziško ąžuolo statinėse. Neskaidrintas ir nefiltruotas.
Gilios rubino spalvos vynas pasižymi raudonųjų rožių, ryškaus juodųjų serbentų, slyvų aromatais. Skonyje juntame juodųjų slyvų, pikantiškus aviečių, rožių, grafito natas. Rafinuotas, apvalus, sudėtingas vynas. Puiki "Oakville" apeliacijos išraiška.
Vyno brandinimo potencialas: 20+ metų.
Tiekti 16 - 18 °C temperatūroje.
Aromas of spice, ink, blackberries and currants. Very aromatic! Full-bodied, yet so tight and fresh with firm, velvety tannins. The beautiful center-palate of fruit is so enticing and the finish goes on for minutes. Coolness at the end with blue fruit. Stunning really. Give it time, if you can keep your hands off it. 76% cabernet sauvignon, 16% cabernet franc, and 8% merlot.