Raudonasis sausas
Pristatymas po žolinių (nuo rugpjūčio 17 dienos).
Puikiai išreikštas vaisiškumas - sausmedžio uogos, slyvos bei raudonieji serbentai, lydi anyžiaus, mėtos, čiobrelių bei Parmos kumpio niuansu. Harmoningas, ekspresyvus, puikiai tinkamas vartoti dabar nei ilgam išlaikymui.
Nepaisant to, kad 2020 buvo sudėtingo derliaus metai, nukentėjo kiekybė, ne kokybė - kalbama, kad surinktas 25% mažesnis derlius, tačiau uogos puikios kokybės, koncentruotos. Fermentacija vyko laukinių mielių pagalba, brandinimas - vidutinio skrudinimo prancūziško ąžuolo statinėse, iš jų - 45 % naujos, 25 mėnesius, tuomet vynas perkeltas į plieno talpas.
"Tenuta San Guido" - ūkis, kuriame gimė vienas garsiausių Italijos vynų "Sassicaia", pradėjęs Toskanos vyndarystės revoliuciją Bolgerio rajone. Vynas "Sassicaia" gaminamas iš 'Cabernet Sauvignon' ir 'Cabernet Franc' vynuogių mišinio ir yra lyginamas su žymiais Bordo klaretais, o gimtojoje Italijoje buvo vienas pirmųjų, gavusių "supertoskaniečio" pravardę. Šio vyno svarbą Italijos vyndarystei įrodo tai, jog "Sassicaia" gavo atskirą apeliaciją - DOC Bolgheri Sassicaia. Iki šiol tai vienintelis toks atvejis Italijoje.