Raudonasis sausas
2019 metų vynas gaminas iš vynuogių užaugintų ant Šv. Elenos kalno šlaitų. "Les Pavots" išvertus iš prancūzų kalbos reiškia "aguonos", dėl kuriu ledi Michel ir pavadino vynuogyną, laukinių Kalifornijos aguonų, augančiu kalno šlaite, vardu.
Vynas brandintas 18 mėnesių atrinktose 100% prancūziško ąžuolo statinėse. Neskaidrintas ir nefiltruotas.
Rubino spalvos vynas pasižymi gervuogių, juodojo šokolado, juodųjų vyšnių, vanilės kvapų simfoniją, su pagalbinėmis tabako, žibuoklių natomis. Rafinuotas, elegantiškas, šilkinių taninų vynas. Burnoje dominuoja juodosios arbatos, gervuogių pyrago, karamelės, kakavos miltelių skonio natos. Itin ilgo poskonio vynas.
Tiekti 16 - 18 °C temperatūroje.
This is very perfumed with blackberry and pine-cone aromas, as well as raspberries and black cherries. Full-bodied with firm, velvety tannins that are tight-grained. Creamy and beautiful. Currant and graphite flavors come through. Lightly chewy at the end. 60% cabernet sauvignon, 21% merlot, 14% cabernet franc and 5% petit verdot. Drink after 2025.