Raudonasis sausas
Jaunas, lengvas, gaivus, negausių ir švelnių taninų vynas žavi vaisiškumu, intensyviu aromatu: vyšnių, bananų, aviečių, braškių ledinukų,našlaičių, bijūnų.
Patiekti 14-15 °C temperatūros prie tradicinių prancūziškų užkandžių: terinų, rūkyto kumpio, taip pat kremiškų ir minkštųjų sūrių, svogūnų pyrago, troškintų dešrelių su raugintais kopūstais, spirgučių su duona, keptų kaštainių.
Gerbiamos Dupond šeimos šaknys ir žinios apie vyno pramonę yra gilios Burgundijoje ir Ronos slėnyje. Viskas prasidėjo nuo Antoine'o Dupondo, kuris buvo kilęs iš Cru Beaujolais vietovės, bet 1860-aisiais pradėjo prekiauti savo vynais Lione ir Sent Etjene. 1880 m. Antoine'o sūnus Joanny Dupond nusprendė išplėsti savo šeimos valdas nuo Beaujolais Crus, esančio į šiaurę nuo Liono, iki Côtes du Rhône. Penktos kartos dabartinis savininkas Hervé Dupond prižiūri šeimos verslą. Hervé išplėtė gamybą, užmezgė partnerystę su netoliese esančiais vynuogių augintojais ir kaimyninėmis šeimomis, kurias Dupond’ai žino iš kartos į kartą. Kiekvienais metais Hervé atrenka geriausius įmanomus sklypus, siekdamas užtikrinti, kad jo vynai būtų aukščiausios kokybės. Praktikuojamas tradicinis vyno gamybos būdas, siekiant užtikrinti, kad gaminami vynai atspindėtų žemę. Senėjimas vyksta betoninėse talpose, kuriose galima idealiai kontroliuoti temperatūrą, kuri, Hervé nuomone, yra būtina sklandžiam senėjimui.