Raudonasis sausas
2018 m. Quintessa yra tobulos harmonijos vynas su giliais skoniais ir elegantiškais sluoksniais, kurie jaučiami nuo mažens( kol vynas jaunas). Intensyvūs juodųjų serbentų, juodųjų vyšnių ir aviečių aromatai susimaišo su pikantiškomis šalavijų, čiobrelių, grafito natomis. Tikslus ir tankus vynas pasižymi lanksčiais taninais, kuris žaidžia su juodųjų vyšnių, juodojo šokolado ir susmulkintų uolienų skoniu. Vynas puikaus gaivios rūgšties balanso, ko pasekoje ryškūs vaisiai ir minerališkumas rodo neprilygstamą senėjimo potencialą.
Vynas 20 mėn. laikytas ąžuolo statinėse (62% naujose prancūziško ąžuolo statinėse).
Tiekti 16-18 ° C prie jautienos, žvėrienos kepsnių, raudonos mėsos troškinių, ant griliaus keptų jautienos dešrelių, brandintų sūrių.
This is beautifully polished with firm, dusty tannins to the blue fruit, as well as chocolate and cedar character. Some much earthier character, too, from mushrooms to bark. Forest flowers. Perfumed. It’s full-bodied with round tannins and a soft, creamy finish. Some iron and iodine to this. So attractive at the finish. From biodynamically grown grapes.
This is an exceptional vintage of this exceptional wine, its foundation built around 92% Cabernet Sauvignon, with dustings of Merlot and Cabernet Franc. Beautiful in berry fruit, textured and refined tannin and hints of lavender, licorice and sage, it has complexity and energy in equal measure, lengthy and beautifully focused, a truly impressive achievement of site, vintage and winemaker
Deep garnet-purple colored, the 2018 Quintessa (Cabernet Sauvignon) sashays out with crème de cassis, blackberry preserves and redcurrant jelly scents, plus wafts of dark chocolate, anise and lavender with a touch of tobacco. Medium to full-bodied, elegantly styled and stunningly energetic, it has a fine-grained texture and long, fragrant finish.
Ruterfordo širdyje įsikūręs Quintessa vyno ūkis, kuris valdo 280 ha teritoriją, atspindi geologijos, biologinės įvairovės, atodangų ir mikroklimato įvairovę. Įkvėpti šio išskirtinio gamtos turto, įkūrėjai Agustinas ir Valeria Huneeus tikėjo, kad vyninė taps vienu didžiausių ūkių. Šiandien 26 vynuogynų blokai apsodinti Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot ir Carménère vynuogių veislėmis. Kiekvienas blokas apdirbamas – ekologiškai ir biodinamiškai – nuimamas derlius kiekvieno vynuoginamas atskirai, siekiant išsaugoti ir sustiprinti žemės niuansus. Įkvėpta krašto gamtos didybės, Huneeus šeima pasišventė šio krašto grožį ir harmoniją užfiksuoti puikaus vyno pavidalu.