Rankų darbo figos šokolade iš Ispanijos. Mažytės Ekstremadūros regione užaugintos figos. Kalėdinėje pakuotėje turėsite progą paragauti visų trijų skonių: su juoduoju šokoladu, pienišku šokoladu ir sūdyta karamele bei baltuoju šokoladu ir braškių esencija.
Niujorko parodoje „Fancy Food Show" jos laimėjo Geriausio saldumyno apdovanojimą. Mūsų parduotuvėse jos - tarp mėgstamiausių saldumynų jau treti metai.
Sudedamosios dalys: džiovintos figos (45 %), cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, pieno milteliai, koncentruoti sviesto riebalai, emulsiklis: sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga, pasterizuota grietinėlė, gliukozės sirupas, drėgmę išlaikanti medžiaga: sorbitolis, kvapiosios medžiagos, druska, konservantai: sorbo rūgštis, citrinos rūgštis. Mažiausias kakavos kiekis: juodasis šokoladas 52 %, pieninis šokoladas 36 %, baltasis šokoladas 30 %.
Sudėtyje yra sojos, pieno ir jo produktų pėdsakų, gali būti riešutų. Be gliuteno.
Energinė vertė (100 g): 418 kcal / 1750 kJ, riebalai 20 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14 g, angliavandeniai 53 g, iš kurių cukrus 51 g, skaidulos 5,2 g, baltymai 3,7 g, druska 0,47 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio.
Ispaniškos baltosios figos iš Estremadūros regiono. Šios figos du metus iš eilės prestižinėje maisto parodoje Niujorke pelnė geriausiojo deserto pasaulyje titulą. Užkrečiamai skanu! Kiekviena figa yra kruopščiai atrenkama rankomis, pasiliekant tik tinkamo dydžio (turi būti mažytės) ir gerai prinokusias; tada atsargiai nuplaunamos ir 48 valandas džiovinamos kaitrioje Ispanijos saulėje. Kiekvienas gardėsis atskirai šventiškai suvyniotas, o po gražiu popierėliu slepiasi tikrai magija – geriausios mažosios Almoharin figos, užpildytos gardžiu įdaru. Kiekviena figa pamirkoma į švelnų šokoladą, taip figos pasidengia tolygiu bei plonu jo sluoksniu.