Saldusis
Vienas įspūdingiausių vietinių desertinių vynų, gaminamų iš pavytintų vynuogių. 12 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse ir 24 mėn. - butelyje. Aukso spalvos, subtilaus medaus ir akacijų aromato. Skonis švelniai saldus su puikiai integruota gaivi rūgštimi. Ilgai išliekantis poskonis.
Tiekti 10 - 12 °C prie žąsies kepenėlių pašteto, sūrių, deserto.
Įkurta 1970 metais Rapuzzi šeimos Ronchi Di Cialla vyninė yra nedidelis šeimyninis verslas, išsiskiriantis moderniais sprendimais ir drąsa taikant inovacijas, tuo pat metu išlaikant senąsias Friulio vyndarystės tradicijas. Vienas didžiausių šios vyninės nuopelnų - vietinės Schioppettino vynuogės išgelbėjimas nuo išnykimo.