Raudonasis sausas
Vynas sodrus, kompleksiškas bet tuo pačiu nėra sunkus. Ilgo poskonio, nokaus stiliaus vynas padarytas iš senų Tempranillo vynmedžių uogų, augančių Aragono regione. Dirvožemis gausus kalkakmeniu, moliu, skalūnu. Augavietėms būdingas geras drenažas, todėl vynuogynai nėra papildomai drėkinami. Uogų nokimo periodu vyrauja aukšti temperatūrų skirtumai dienos ir nakties metu. Intensyvios vyšnių spalvos vynas kvepia raudonomis uogomis, kava, saldžiais prieskoniais.
Tiekti 16-18 °C temperatūros su ėrienos ar keptos jautienos patiekalais, mėsos troškiniais, kietais brandintais sūriais.
Rich nose with a swathe of ripe dark cherries, licorice and a baked plum character. Medium to full body on the palate with some chewy tannins and a fruity, tight finish
San Greogorio ūkis garsėja koncentruoto skonio ir itin geros vertės vynu iš Calatayud apeliacijos Ispanijos šiaurės rytuose. Seni (kartais net šimtmetį siekiantys!) nederlingoje dirvoje augantys Garnacha ir Tempranillo vynmedžiai duoda nedaug, bet itin ryškaus skonio derliaus. 2016 ir 2017 metų San Gregorio vynas susilaukė daug liaupsių iš kritikų dėl puikiai subalansuoto skonio ir itin geros vertės.