Raudonasis sausas
Vynas gaminas iš senų Garnacha vynmedžių, augančių Aragono regione. Dirvožemis gausus kalkakmeniu, moliu, skalūnu. Augavietėms būdingas geras drenažas, todėl vynuogynai nėra papildomai drėkinami. Uogų nokimo periodu vyrauja aukšti temperatūrų skirtumai dienos ir nakties metu.
Intensyvios vyšnių spalvos vynas kvepia juodomis uogomis, mėlynėmis, prieskoniais bei sudūlėjusiais lapais. Vynas pilno kūno pasižymi sultinga rūgštimi bei ilgu poskoniu.
Tiekti 16-18 °C temperatūros su žvėrienos, ėrienos ar keptos jautienos patiekalais, mėsos troškiniais, kietais brandintais sūriais.
A rich garnacha charged with ripe black cherries, black olives, grilled herbs, oyster sauce and stones. Juicy and tight on the palate with tight, dusty tannins and a fruity, lightly chewy finish. Drink now.
San Greogorio ūkis garsėja koncentruoto skonio ir itin geros vertės vynu iš Calatayud apeliacijos Ispanijos šiaurės rytuose. Seni (kartais net šimtmetį siekiantys!) nederlingoje dirvoje augantys Garnacha ir Tempranillo vynmedžiai duoda nedaug, bet itin ryškaus skonio derliaus. 2016 ir 2017 metų San Gregorio vynas susilaukė daug liaupsių iš kritikų dėl puikiai subalansuoto skonio ir itin geros vertės.