Dvigubos distiliacijos viskis pagamintas iš geltonųjų kukūrūzų (85%) bei miežių (15%) salyklo. Brandintas 12-36 mėnesius prancūziško ąžuolo statinėje .
Viskio aromatui būdingi skrudinimo, karamelės bei sviestiniai kvapai. Itin švelnaus skonio su kepintų ananasų bei čili pipirų natomis. Ilgas poskonis, kuriame juntama medus, prieskoniai bei pelenai.
Apie Meksitietiškus viskius yra mažai žinoma bei rašoma. Douglas French - vienas iš nedaugelio viskio gamintojų Meksikoje. Savo distileriją įkūrė 1995m., Oaxaca regione. 20 metų gamino mezkalį iš vietinių agavų. Tačiau dėl agavų trūkumo, gamintojas susidūrė su dilema - arba uždaryti distileriją, arba pradėti gaminti kitokį alkoholinį gėrimą. Jis nusprendė gaminti gėrimą iš vietinių kukūrūzų. Taip atsirado viskis Scorpion Douglas No. 10 White Corn Whiskey.