Raudonasis sausas
Vynas daromas iš jaunų ( 6 metų), tiek senų (daugiau nei 50 metų) vynmedžių uogų, augančių vulkaniniame dirvožemyje, šiaurinėje Etnos ugnikalnio pusėje, 600-900mvjl.Fermentacija vyko nuolat palaikant 25-28° C temperatūrą. Fermentuojama su odelėmis.Po savaiminės malolaktinės fermentacijos vynas 16 mėn. brandintas didelėse prancūziško ąžuolo statinėse (10–30 hl) ir 1 mėn. nerūdijančio metalo talpose.
Rubino spalvos vynas kvepia nokiomis vyšniomis, raudonomis slyvomis, trešnėmis, saldžiais prieskoniais.Gaivus,kvapnus, elegantiškas ir minerališkas.
Tiekti 16-18° C temperatūros prie pastos, tuno,skrudintos kiaulienos šoninės su anyžiais, šviežių sūrių.
Ūkis įsikūręs šiauriniuose Etnos ugnikalnio šlaituose su vynuogynais tarp Solicchiata kaimo ir Randazzo miesto. Vietovėje, kuri istoriškai pripažinta geriausia Sicilijoje raudonųjų vynuogių augaviete, tai nepaprasta vieta - ši „sala saloje“, tai yra Etna, kurią pasirinkome mes su broliu, nors kartais tikiu, kad iš tikrųjų vieta mus pasirinko. Vieta, kur gamta yra palaidūnė, bet kartu sunki. Mes stengiamės išreikšti rafinuotą ir daugialypį šios vulkaninės žemės mikroklimatą. Ūkio filosofija paprasta. - atsižvelgiant į ekstremalų klimatą ,subtiliai valdyti vynuogynus.