Baltasis sausas
Šis nerūdijančio plieno talpose brandintas „Chardonnay“ vynas atsiskleidžia per sodo obuolių, kriaušių ir citrusų aromatus, kuriuos papildo subtilios tropinių vaisių natos. Vynas išsiskiria geru balansu, jo skonis lengvas ir gaivus, kiek saldokas, o poskonis ilgai išliekantis.
Tiekite 10-12 °C prie kepto paltuso, krevečių, pagardintų sviesto ir grietinėlės padažu, ant grotelių keptos vištienos, keptų moliūgų salotų arba saldžiųjų bulvių kotletukų.
Jau daugiau nei trys kartos Toschi šeimos Kalifornijoje augina aukščiausios kokybės vynuoges. Vynas gaminamas atidžiai, su pasididžiavimu. Jie yra tvarios vynuogių auginimo praktikos šalininka. Tvarus ūkininkavimas yra įsipareigojimas geriau prižiūrėti vynuogynus ir visą bendruomenę.